Nu släpps biljetterna till Hästföretagarforum: - Så möter du omvärldstrenderna och stärks av utmaningarna

Omvärldstrenderna ser inte direkt ljusa ut just nu, men det finns hopp! 2023 års Hästföretagarforum fokuserar på inspirerande kunskapslösningar för att möta utmaningarna. I seminarieprogrammet ryms allt från kostnadseffektiv marknadsföring och en duvning i nyckeltal, till spännande digitala AI-lösningar och kompetensförsörjning. På scenen står hästföretagare som generöst delar med sig av sina erfarenheter.

Hästföretagarforum fick ställas in på grund av pandemieffekterna 2022 till stor besvikelse för alla trogna seminariedeltagare. Delar av programmet som skulle hållas då, finns med i 2023 års upplaga, men inte allt.

En nyhet i 2023 års program är till exempel seminariet med Peter och Caroline Lundström som driver Rekasta med kurser och bed and breakfast och Lundström design med projektledning och banbyggnation. En annan nyhet är att en av Sveriges mest meriterade HR-personer, Marie Hallander-Larsson, delar med sig av sina tankar för att bli en attraktiv arbetsgivare, säger Marie Lundmark, projektledare för Hästföretagarforum.

Hästföretagarforum arrangeras torsdagen den 23 februari 2023 på Gothia Towers i Göteborg av Gothenburg Horse Show och EuroHorse.
Fram till julafton erbjuds biljetterna till rabatterat pris, 1200 kr+moms (ord pris 1500 kr+moms). I priset ingår samtliga seminarier på plats, fika och lunch. Dessutom ingår digital access om man vill se seminarierna i efterhand eller får förhinder i sista stund.

Hela forumet kommer att direktsändas via webben för dem som inte har möjlighet att vara på plats i Göteborg. Med ett hybridevent med både möjlighet att delta på plats och träffa kollegor, och en digital sändning möjliggör vi för alla att delta oavsett var i landet man finns. Det var en väldigt uppskattad lösning 2021 som vi vill fortsätta med, säger Marie Lundmark.

Biljettpriset för att endast delta digitalt är 350 kr+moms.

Program, biljettbokning och mer information finns på www.hastforetagarforum.se