Program

20 februari 2020

20 februari 2020

Hästföretagarforum arrangeras den 20 februari i Göteborg, i Svenska Mässans konferenscenter, ingång via Gothia Towers Hotell. Hästföretagarforum är avdragsgillt som fortbildning för dig som driver företag. I biljettpriset 1400 kronor (exkl. moms) ingår samtliga seminarier, morgonfralla, lunch, eftermiddagsfika samt entré till EuroHorse under torsdagen. Du kan endast köpa biljett för hela dagen och inte för specifika seminarier.


Program 2020


9:00

Välkomna!

9:05

Johanna Ingelsson är hästtjejen som följde sin dröm och på kort tid har byggt upp varumärket Equestrian Stockholm som nu finns i 26 länder. Tack vare framgångarna har hon bland annat utnämnts till Årets unga entreprenör.

9:50

Sylvia K Persson har med hjälp av hästarna, gården och naturen byggt upp en verksamhet där hon använder hästar som lärare för att förbättra kommunikation och utveckla ledningsgrupper.

10:30

Bensträckare

10:40

Vad gör hästar på natten och varför behöver du veta? Efter två års konstant filmande i stallar i över 100 länder har Videquus svaren både på det, och hur det är att vara nystartat företag inom horsetech med planer som ständigt kräver revidering och omtag.

11:10

Till Stall Lindgården Horsehotel i Skåne kommer alla världens stjärnhästar för att övernatta. Vi får ta del av en företagsresa kantad av stjärnstatus, hygienrutiner och utvecklingsmöjligheter.

12:00

Lunch

Eftermiddag

Miljöfrågan tar allt större plats även inom hästnäringen. Men vad är möjligt, vad kostar det, och hur fungerar det att elda hästgödsel och investera i solceller?

12:45

Hopptränaren Louise Haaga driver Skästa gård med över 100 hästar. För två år sedan investerade hon i solceller. Hör om hennes verksamhet, investeringen och vad den resulterat i hittills.

13:35

Mikael Jansson var pionjär när han 1998 började utveckla hästgödselbrännaren Biotherm, som i dag är ett helt koncept för förbränning av hästgödsel som används av hästanläggningar i Norden och England.

14:15

Fika

14:40

Rehab – tidsödande och tveksam eller lönsamt på både kort och lång sikt? Agria har gjort en djupdykning i ämnet och delar med sig av de senaste siffrorna och rönen.

15:30

Maria Gretzer har drivit hästföretag i hela sitt liv, ridit i landslaget, fött upp hästar, varit förbundskapten och sålt hästar och semin över hela världen. Följ med på en spännande och brokig företagarresa full av erfarenheter, humor och lönsamhetsfokus.

16:20

Tack för i år!


Anmäl dig här »