Trender, framgångsrika hästföretagare och debatt om djursjukvård

Morgondagens ridskola, kundvård, juridik, förhandlingstips, trender och hur man lyckas starta nya lönsamma företag. Det är några av ämnena när Hästföretagarforum slår upp portarna onsdagen den 22 februari på Svenska Mässan i Göteborg, som vanligt i anslutning till Gothenburg Horse Show och EuroHorse.

Årets Hästföretagarforum bjuder på ett späckat program för alla som är intresserade av företagarfrågor i hästnäringen. 2017 års program fokuserar dels på trender, dels på att spara pengar och göra smarta affärer. Deltagarna får bland annat höra Torstensons resa från hästintresserad familj till Sverigeledande inom hästtransporter. Dessutom kommer Christel Prinsén, som utsetts till Sveriges bästa förhandlare.
Som kronan på verket kommer Pether Markne och berättar om sin företagarresa som mycket handlar om det korta och långa perspektivet, att starta nytt, omvärdera, prioritera och hitta nya vägar och finansieringsmöjligheter.

 

– I år är Hästföretagarforums program mer disciplinoberoende än tidigare år. Deltagarna får med sig en hel verktygslåda med tips på hur man kan öka lönsamheten och undvika dyra misstag. Samtidigt garanteras mycket humor och nätverkande, säger Marie Lundmark, projektledare för Hästföretagarforum 2017.
Som alltid innehåller seminarierna mängder av erfarenheter ur verkligheten, tips och inspiration.
Dagens sista programpunkt tar upp det aktuella ämnet om skenande djursjukvård och försäkringspremier. Det är med andra ord upplagt för intressanta diskussioner under årets Hästföretagarforum!