Biljetter

Hästföretagarforum arrangeras torsdagen den 22 februari 2024. Forumet startar med lunch kl. 11:45, programmet startar kl. 12:30.

Du kan delta i Hästföretagarforum både på plats på Gothia Towers eller digitalt (Hästföretagarforum Play). I samtliga på-plats-biljetter ingår även digital access till Hästföretagarforum Play. Hästföretagarforum är öppet för alla som är intresserade av programmet. Du behöver inte vara företagare eller ansluten till någon organisation för att köpa biljett till seminariedagen.

Pris – Hästföretagarforum på plats på Gothia Towers

Ordinarie pris: 1400 kr.
Förutom lunch och samtliga seminarier, ingår eftermiddagsfika, access till de digitala sändningarna, samt entré till EuroHorse och en biljett till Gothenburg Horse Shows kvällsföreställning på torsdagen (du får biljetten på plats under Hästföretagarforum).

Pris utan lunch: 1125 kr.

Väskförbud gäller på EuroHorse och Gothenburg Horse Show. Som deltagare på Hästföretagarforum berörs du inte direkt av väskförbudet, men eftersom det ingår både entré till EuroHorse och Gothenburg Horse Show i din biljett till Hästföretagarforum vill vi informera dig om vad som gäller, läs mer här >

Om du enbart avser att delta på Hästföretagarforum, utan att besöka EuroHorse och Gothenburg Horse Show kan du ha med dig väska/påse. Förbudet gäller besökare inne på mässan och tävlingarna.


Pris – Hästföretagarforum Play

Biljett till den digitala sändningen, Hästföretagarforum Play: 250 kr

Samtliga priser är inklusive moms (25%).

Hästföretagarforum är avdragsgillt som fortbildning för dig som företagare.
De digitala sändningarna, Hästföretagarforum Play, kan ses live den 22 februari 2024 med möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsare, eller ses i efterhand utan interaktion

Köp biljett till
Hästföretagarforum

På plats på Gothia Towers

Köp biljett till Hästföretagarforum »

Köp biljett till
Hästföretagarforum Play

Digitalt

Köp biljett till den digitala sändningen »