Hästföretagarforum ställer in och flyttar till den 23 februari 2023

Hästföretagarforum, som arrangeras av EuroHorse och Gothenburg Horse Show, flyttas till den 23 februari 2023. Planen var att arrangera forumet nästa vecka trots att mässan och tävlingarna ställts in, men nu står det klart att biljettförsäljningen inte motsvarar förväntningarna och seminariedagen skjuts upp till nästa års hästfest istället.

– Det är förstås jättetråkigt, men om Hästföretagarforum inte kan vara den mötesplats för kunskap, inspiration och nätverkande som är seminariedagens signum, så är det bättre att ställa in och genomföra forumet när de rätta förutsättningarna finns, säger Marie Lundmark, projektledare för Hästföretagarforum.

Nästa år arrangeras årets stora hästfest i Göteborg med Gothenburg Horse Show och EuroHorse 22-26 februari. Hästföretagarforum arrangeras torsdagen den 23 februari på Gothia Towers.

Personer som köpt biljetter till årets forum kommer att kontaktas och biljettavgiften betalas tillbaka. Personer som vunnit biljetter kommer att erbjudas biljetter till Hästföretagarforum 2023.